Klik hier en ontdek het programma voor seizoen 2024-2025 »
't Ankerpunt Jeugd & Cultuurcentrum ‘t Ankerpunt - Pruytenshof 53, 9260 Serskamp (Wichelen)

Nieuws Coronaproof genieten van cultuur

Geplaatst op 11 september 2020

Coronaproof genieten van cultuur

Geplaatst op 11 september 2020
We garanderen een aangename culturele avond, waarbij we de social distancing en hygïenemaatregelen respecteren in een comfortabele setting. Ons vast team van vrijwilligers en de Vrijetijdsdienst staan voor je klaar.
We moeten meegeven dat alles georganiseerd wordt onder voorbehoud van de evolutie van het coronavirus en de toekomstige veiligheidsmaatregelen, maar we willen er ten volle voor gaan.

We vinden het als Lokaal Bestuur belangrijk dat je in ’t Ankerpunt kan komen genieten, even alle (corona)zorgen opzij kan zetten en ten volle kan ontspannen. Daarbij is jouw veiligheid en die van onze vrijwilligers en artiesten topprioriteit.

Om alles vlot en in het kader van de veiligheidsmaatregelen te laten verlopen, voeren we een aantal veranderingen door ten opzichte van andere seizoenen. Uiteraard blijven deze onder voorbehoud van verdere beslissingen van de nationale veiligheidsraad en de verdere evolutie van het Covid-19 virus.

Bekijk de agenda voor komend cultuurseizoen van ’t Ankerpunt »

De locatie

’t Ankerpunt in Serskamp, blijft onze vaste uitvalsbasis maar zolang het weer het toelaat, verplaatsen we de activiteiten van de zaal naar de overdekte speelzone buiten. Laat dit jou zeker niet afschrikken! Wij doen er alles aan om ook deze ruimte aangenaam en comfortabel te maken.

Het is aangeraden om een extra trui te voorzien, maar breng gerust ook je dekentje mee om het lekker knus te maken.

Samen in je bubbel

Kom je een voorstelling meepikken in je bubbel? Duid dan één iemand aan als bubbelverantwoordelijke en laat hem/haar alle tickets reserveren op zijn/haar naam. Op die manier kunnen onze vrijwilligers de zaal op een veilige manier opdelen en plaatsen toekennen.

Je wordt bij het binnenkomen begeleid naar je persoonlijke bubbelzone en zit op veilige afstand van andere toeschouwers.

Honger of dorst?

Voor en na de voorstelling staan onze vrijwilligers voor je klaar om je te bedienen aan tafel. We vragen je met aandrang om niet te bestellen aan de bar.

Voor de betaling onderzoeken wij bij opmaak van dit programmaboekje nog de beste manier om onze bar cashloos te organiseren. Op de voorstellingen zelf zal je de nodige info ontvangen over de mogelijkheden.

Geen voorstelling, geld terug.

We engageren ons dat wanneer een voorstelling niet kan doorgaan omwille van een plaatselijke uitbraak van COVID19 dat wij uw geld terug betalen. Aarzel niet om te reserveren, de plaatsen zijn door de opstelling beperkt en enkel zo bent u zeker van een zitje. Bij annuleren krijgt u de som gewoon terug betaald.

Bekijk de agenda voor komend cultuurseizoen van ’t Ankerpunt »