Klik hier en ontdek het programma voor seizoen 2023-2024 »
't Ankerpunt Jeugd & Cultuurcentrum ‘t Ankerpunt - Pruytenshof 53, 9260 Serskamp (Wichelen)

Nieuws De Warmste Zomer

Geplaatst op 1 juli 2020

De Warmste Zomer

Geplaatst op 1 juli 2020

Het leven gaat stilaan zijn ‘normale’ gang, al is het dan binnen de richtlijnen die door de federale regering werden opgelegd. Toch mogen we niet vergeten dat het Coronavirus nog steeds mensen besmet in ons land en dat voorzichtigheid geboden is en dit zeker in contacten met de risicogroepen.

Het dragen van mondmaskers is daarom heel belangrijk. Net als de experten willen we onze inwoners oproepen om zoveel mogelijk het mondmasker te dragen, zeker op plaatsen waar veel mensen samen komen. Alleen zo kunnen we een opstoot van het virus in onze gemeente vermijden.

Het zal sowieso een andere zomer worden. Voor velen vakantie dicht bij huis.

Daarom hebben we heel wat voor jullie in petto onder de noemer ‘De Warmste Zomer’.

Zo wordt er in elke deelgemeente een extra speeltuin voor de kinderen aangelegd, onze 11 juliviering werd corona-proof gemaakt en komen er ook drive-in cinema-avonden.

Uiteraard moet dit allemaal binnen de richtlijnen en op veilige afstand en daarom vragen we om jouw plaats steeds te reserveren.

We werken voor deze evenementen samen met tal van verenigingen die zo het broodnodige steentje kunnen bijverdienen. Zo willen we onze gemeente deze zomer toch de nodige gezelligheid geven.

We wensen iedereen een mooie zomer toe en we kijken ernaar uit om u te verwelkomen op één van onze activiteiten of op een terrasje bij onze lokale horeca.

Geniet ervan en zorg voor jezelf en voor elkaar.