't Ankerpunt Jeugd & Cultuurcentrum ‘t Ankerpunt - Pruytenshof 53, 9260 Serskamp (Wichelen)

Maatregelen

Voor een veilige Warmste Zomer

Voorzichtigheid is nog steeds geboden

Het leven gaat stilaan zijn ‘normale’ gang, toch mogen we niet vergeten dat het Coronavirus nog steeds mensen besmet in ons land en dat voorzichtigheid geboden is.

Daarom hebben we bij de organisatie van De Warmste Zomer enkele maatregelen genomen om alle activiteiten op een zo veilig mogelijke manier te laten verlopen. Een overzicht van de genomen maatregelen vind je hieronder.

We wensen iedereen een mooie zomer toe en we kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op één van de activiteiten van De Warmste Zomer!

Meerdere locaties

Gezien de plaatsen bij events en openbare activiteiten beperkt zijn en we samenscholingen sterk willen vermijden, hebben we besloten om de activiteiten van De Warmste Zomer steeds op meerdere locaties te laten doorgaan. Op die manier kunnen we bezoekers zoveel als mogelijk spreiden en kan er steeds voldoende afstand bewaard worden tussen de verschillende bubbels.

Voor de 11 juliviering hebben we zo bijvoorbeeld niet op 1, maar op 4 locaties activiteiten gepland.

Verplichte reservatie

Net omdat de plaatsen per activiteit steeds beperkt zullen zijn en we kost wat kost een overrompeling willen vermijden, is op voorhand reserveren verplicht.

Je kan eenvoudig online reserveren voor alle activiteiten van De Warmste Zomer, meer specifiek via deze pagina.

Social Distancing

Het nieuwe modewoord sinds de pandemie losbrak in 2020: social distancing. Ook bij ons zal dit niet anders zijn en vragen we om steeds geduldig te zijn en voldoende afstand te houden met andere bezoekers.

Wij voorzien zelf ook minstens 1,5 meter tussen de verschillende bubbels, zowel bij de ticketcontrole als op het terrein. 

We voorzien ook een aparte in- en uitgang, zodat bezoekers elkaar niet nodeloos hoeven te kruisen.

Gelieve de afstanden dus steeds te respecteren.

Geen bar, wel obers.

Om te voorkomen dat bezoekers door elkaar gaan lopen, schaffen we bediening aan de bar af, maar zorgen we wel voor aangepaste bediening met obers, dit vanaf 30 min voor de voorstelling

Na de voorstelling wordt de verkoop van dranken stopgezet om het samenscholen tegen te gaan.

Mondmaskers

Net als de experten willen we onze inwoners oproepen om zoveel mogelijk het mondmasker te dragen, zeker op plaatsen waar veel mensen samen komen. Alleen zo kunnen we een opstoot van het virus in onze gemeente vermijden.

Laten we samen het goede voorbeeld geven!