Klik hier en ontdek het programma voor seizoen 2024-2025 »
't Ankerpunt Jeugd & Cultuurcentrum ‘t Ankerpunt - Pruytenshof 53, 9260 Serskamp (Wichelen)
Zondag 29/10/2023

Chris Lomme & Simone Milsdochter

Daar mag je niet aan denken

Aanvang: 15:00 Locatie: 't Ankerpunt Evenement is afgelopen

Daar mag je niet aan denken Chris Lomme & Simone Milsdochter

Theater Evenement is afgelopen

Voor het 5-jarige jubileum van Ladies@TheMovies wordt dit seizoen gekozen voor een nieuw jasje. In plaats van de gewoonlijke film kiezen we voor het theaterstuk ‘Daar mag je niet aan denken’, georganiseerd door Kom op tegen Kanker. We beloven een gezellige ‘high tea’ ladiesnamiddag vol babbels, lekkere koffie/thee, en heerlijke zoetigheden!

Moeder en dochter proberen te praten over datgene waar je niet over praat. Waar je zelfs niet aan mag denken. Hun woorden zoeken liefdevol botsend een weg door twijfels, verlangens en verdriet – om uit te komen bij dat wezenlijke onderdeel van ieders leven: het einde en wat er daarna gebeurt. Het einde van het leven hoort bij het leven zelf. Daar gaat het over in de eenakter ‘Daar mag je niet denken’ van 35 minuten.

De voorstelling maakt de tongen los. Daarom is er aansluitend een praatcafé in aanwezigheid van de notarieel juristen van Kom op tegen Kanker, die elke dag mensen begeleiden die een goed doel in hun testament willen opnemen en vaak met duizend-en-één vragen zitten.

Details

Datum: zondag 29/10/2023 Aanvang: 15:00 Locatie: 't Ankerpunt

Tickets

Dit evenement is afgelopen, er kunnen geen tickets meer gekocht worden.