Klik hier en ontdek het programma voor seizoen 2024-2025 »
't Ankerpunt Jeugd & Cultuurcentrum ‘t Ankerpunt - Pruytenshof 53, 9260 Serskamp (Wichelen)
Zaterdag 23/11/2019

d'Eglantier

De Roze Ridder

Aanvang: 20:00 Organisatie: d'Eglantier Locatie: 't Ankerpunt Evenement is afgelopen

De Roze Ridder d'Eglantier

Comedy Kids Theater Evenement is afgelopen

Het theatergezelschap waarvan Meneer François de voorzitter en de hevigste bezieler is, voert een historisch, middeleeuws drama op. Spoedig blijkt dat geen enkel personage goed in z’n rol zit en dat het decor en de daar bij horende rekwisieten eerder rampzalig dan geloofwaardig zijn.

Om de haverklap vervalt het hele gezelschap dan ook in interne ruzies en discussies die zelfs een bestuurshervorming tot gevolg hebben. De hele technische ploeg, en zelfs de souffleur nemen volmondig deel aan het gekibbel.

Het verhaal op zich is weliswaar ondergeschikt, maar kent toch verrassende wendingen. Zo hebben we Clothilde (of Mathilde), een maagdelijke jonkvrouw, Kludde, de knecht van heer Halewijn, tevens geducht tegenstander van Johan van Vlaanderen, de wijze koning Richard en diens echtgenote, Trees van Oostenrijk.

Ook de hofnar speelt een niet onbelangrijke rol bij de uiteindelijke ontknoping! Kortom, een commedia dell’arte op z’n Vlaams, waarbij de lachspieren continu zwaar op de proef worden gesteld.

Meer info via www.deglantier.be

Details

Datum: zaterdag 23/11/2019 Aanvang: 20:00 Organisatie: d'Eglantier Locatie: 't Ankerpunt

Tickets

Dit evenement is afgelopen, er kunnen geen tickets meer gekocht worden.