Coronaproof genieten van cultuur? Klik hier & ontdek hoe
't Ankerpunt Jeugd & Cultuurcentrum ‘t Ankerpunt - Pruytenshof 53, 9260 Serskamp (Wichelen)
Vrijdag 19/02/2021

Mieke Mievis en Hilde Martinez

Hart Gezocht

Aanvang: 20:00 Locatie: 't Ankerpunt Evenement is afgelopen

Hart Gezocht Mieke Mievis en Hilde Martinez

Lezing Evenement is afgelopen
Bij de opmaak van het programmaboekje zaten we al met ons hoofd bij het weekend en zijn daarom iets minder oplettend geweest. De datum van deze voorstelling is correct maar het gaat, in tegenstelling tot wat het programmaboekje vermeldt, om een vrijdagavond. Onze excuses voor de verwarring. Wij verwelkomen u sowieso met veel plezier.

Hoe kan het dat je verliefd wordt op iemand die je enkel online spreekt en nog nooit ontmoet hebt? Wat is ‘fling’ en hoe doorsta je een ‘fling’? Waarom ga je best heel hard lopen als je date een narcist blijkt te zijn?

Seksuologe Mieke Mievis (bekend van De Laatste Show) testte alle moderne en minder moderne middelen in haar zoektocht naar een lief en journaliste Hilde Martinez zorgde voor wetenschappelijke onderbouw.

Samen brengen ze in “Hart gezocht” een hilarisch overzicht van hun bevindingen en bieden ze heel wat tip & tricks. Een show vol herkenbare verhalen, maar ook met verhelderend cijfermateriaal en een hoop wetenschappelijke uitleg die veel verklaart.

Het uitgangspunt is simpel : Daten is een ontdekkingstocht, een meeslepend avontuur, waar vooral hard gezocht wordt naar een hart.

Details

Datum: vrijdag 19/02/2021 Aanvang: 20:00 Locatie: 't Ankerpunt

Tickets

Dit evenement is afgelopen, er kunnen geen tickets meer gekocht worden.