Klik hier en ontdek het programma voor seizoen 2024-2025 »
't Ankerpunt Jeugd & Cultuurcentrum ‘t Ankerpunt - Pruytenshof 53, 9260 Serskamp (Wichelen)
Dinsdag 19/12/2023

Jan Decleir, Het Banket, I SOLISTI en Vlaams Radiokoor

Landru

Aanvang: 20:00 Locatie: 't Ankerpunt Evenement is afgelopen

Landru Jan Decleir, Het Banket, I SOLISTI en Vlaams Radiokoor

Muziek Theater Evenement is afgelopen

Een geestig proces van een moordzaak zonder lijken. Henri-Désiré Landru lijkt een keurige heer, maar schijn bedriegt. Deze burgerman, echtgenoot en vader van vier heeft een buitengewone aantrekkingskracht op vrouwen. Zo lokt de charmante Landru gedurende vier jaar maar liefst 283 dames, vooral weduwes die hun man verloren in de Grote Oorlog. Hij belooft ze de hemel, maar uiteindelijk verdwijnen ze in zijn oven.

De enige getuige van deze gruweldaden is Landru zelf. Tijdens het proces ontpopt Landru zich tot meesterverleider van rechtbank, jury en publiek. De sluwe moordenaar weet elke beschuldiging op komische en spitsvondige wijze te weerleggen.

Jan Decleir kruipt op meesterlijke wijze in de huid van seriemoordenaar Landru. De theatertekst van Het Banket en de muziek van Frederik Neyrinck brengen de gruwelhistorie van deze griezelige entertainer tot leven. Het blaaskwartet van I SOLISTI neemt je mee in dit ongelofelijke, waar- gebeurde verhaal. Twee sopranen van het Vlaams Radiokoor overschouwen het geheel en vertolken o.m. de stem van de vermoorde vrouwen.

Details

Datum: dinsdag 19/12/2023 Aanvang: 20:00 Locatie: 't Ankerpunt

Tickets

Dit evenement is afgelopen, er kunnen geen tickets meer gekocht worden.