Klik hier en ontdek het programma voor seizoen 2024-2025 »
't Ankerpunt Jeugd & Cultuurcentrum ‘t Ankerpunt - Pruytenshof 53, 9260 Serskamp (Wichelen)
Vrijdag 30/04/2021

Johan Heldenbergh

Marx

Aanvang: 20:00 Locatie: 't Ankerpunt Evenement is afgelopen

Marx Johan Heldenbergh

Theater Evenement is afgelopen
Bij de opmaak van het programmaboekje zaten we al met ons hoofd bij het weekend en zijn daarom iets minder oplettend geweest. De datum van deze voorstelling is correct maar het gaat, in tegenstelling tot wat het programmaboekje vermeldt, om een vrijdagavond. Onze excuses voor de verwarring. Wij verwelkomen u sowieso met veel plezier.

In de theatermonoloog MARX kijkt één van de invloedrijkste denkers uit de geschiedenis terug op zijn bewogen leven en denken. Waarin heeft Marx zich vergist? En waarin heeft hij gelijk gekregen? In welk opzicht is zijn filosofie vandaag nog steeds relevant en bevrijdend? In tijden van onzekerheid en groeiende ongelijkheid is de theatermonoloog MARX een confronterend, kritisch en gloedvol pleidooi voor vrijheid en menselijke waardigheid.

MARX wordt gespeeld door niemand minder dan Johan Heldenbergh (The Broken Circle Breakdown, MASSIS, De Helaasheid der Dingen, Le Tout Nouveau Testament, The Zookeeper’s Wife). Eén van onze grootste acteurs kruipt in de huid van één van de grootste filosofen. Het kan dan ook niet anders dan een geweldige en unieke combinatie worden.

Tekst & Regie: Stefaan Van Brabandt

Details

Datum: vrijdag 30/04/2021 Aanvang: 20:00 Locatie: 't Ankerpunt

Tickets

Dit evenement is afgelopen, er kunnen geen tickets meer gekocht worden.