Klik hier en ontdek het programma voor seizoen 2024-2025 »
't Ankerpunt Jeugd & Cultuurcentrum ‘t Ankerpunt - Pruytenshof 53, 9260 Serskamp (Wichelen)
Vrijdag 15/09/2023

Mareille Labohm

Plus

Aanvang: 20:00 Locatie: 't Ankerpunt Evenement is afgelopen

Plus Mareille Labohm

Theater Evenement is afgelopen

Mama, papa, zoon en dochter: de koningswens. Het perfecte gezinnetje, huisje, boompje, kindje en alles is klaar. Maar het leven is geen sprookje. We leven in een tijd waarin samengestelde gezinnen al lang geen uitzonderingen meer zijn. Steeds meer mensen vervullen de rol van plusouder, maar wie ben je in de wereld als je zorgt voor het kind van een ander? Liefde geven is universeel, maar de biologische banden zijn heilig… zijn ze heilig?

Mareille Labohm had haar leven in Amsterdam, maar toen ze verliefd werd op een Vlaamse beer veranderde alles. Hij had al een kind en zelf koos ze ervoor om te zorgen voor een kind dat niet het hare is. Voortdurend op zoek naar de balans, het moeilijk evenwicht zonder jezelf te verliezen.

In een tijd waarin we meer dan ooit teruggeworpen lijken op onszelf, onze angsten en verwachtingen geeft Mareille samen met haar gitarist Frank Stukker haar blik op de nieuwe gezinssituatie; de schoonheid en de complexiteit ervan. Ze gaat op zoek naar de nieuwe norm, wil het taboe doorbreken en tonen dat plusouders ook mensen zijn.

Details

Datum: vrijdag 15/09/2023 Aanvang: 20:00 Locatie: 't Ankerpunt

Tickets

Dit evenement is afgelopen, er kunnen geen tickets meer gekocht worden.