Klik hier en ontdek het programma voor seizoen 2024-2025 »
't Ankerpunt Jeugd & Cultuurcentrum ‘t Ankerpunt - Pruytenshof 53, 9260 Serskamp (Wichelen)
Vrijdag 01/05/2020

Compagnie Marius

Wederzijdse vriend

Aanvang: 20:00 Organisatie: Dijk92 Locatie: Festivalhal Donkmeer Berlare (Cultuur op verplaatsing) Evenement is afgelopen

Wederzijdse vriend Compagnie Marius

Muziek Evenement is afgelopen

‘Our Mutual Friend’ (1865) is de laatste roman van Charles Dickens (1812-1870).

Compagnie Marius bewerkte deze omvangrijke roman tot een meeslepende marathonvoorstelling en bouwt zo voort aan haar oeuvre van lange voorstellingen met bijzondere publieksontvangst.

‘Onze Wederzijdse Vriend’ vangt aan met een lijk dat aanspoelt op de oever van een rivier. Van daaruit ontspringen zich een spannende whodunit en een liefdesverhaal, waarbij de verhaallijnen rond de excentrieke personages in elkaar verstrikt raken. De voorstelling toont een caleidoscoop van fascinerende figuren: zes acteurs spelen een dertigtal personages uit de upper en lower class.

De personages worden van het begin tot het einde gevolgd. Compagnie Marius wil ook met deze vijf-uur-durende voorstelling een tegengif bieden voor ‘het vluchtige’ van deze tijd.

Deze organisatie van de voorstelling is een samenwerking tussen de verschillende CC’s uit de regio: CC Nova, CC Belgica, CC De Stroming: CC de Biekorf

Details

Datum: vrijdag 01/05/2020 Aanvang: 20:00 Organisatie: Dijk92 Locatie: Festivalhal Donkmeer Berlare

Tickets

Dit evenement is afgelopen, er kunnen geen tickets meer gekocht worden.