Klik hier en ontdek het programma voor seizoen 2023-2024 »
't Ankerpunt Jeugd & Cultuurcentrum ‘t Ankerpunt - Pruytenshof 53, 9260 Serskamp (Wichelen)

't Ankerpunt Infrastructuur

Accommodatie

Zaal

De zaal van ’t Ankerpunt biedt zitplaatsen voor 170 bezoekers. De stoelen zijn in de zaal aanwezig en kunnen gebruikt worden bij verhuur. Staand is er, op advies van de brandweer, een capaciteit van 300 aanwezigen toegestaan. Het gebouw beschikt over twee nooduitgangen die uitkomen op de evenementenweide en de overdekte speelruimte.

Podium

Het podium is 6 meter diep en 10 meter breed, met een verlies van 1 meter vooraan waar zich de trapopeningen bevinden. De hoogte bedraagt 5,50 meter. Achteraan het podium bevindt zich de poort die toegang geeft tot de loskade.

Artiestenzone

De artiestenzone bevindt zich in de nabijheid van het podium.

Deze zijn met elkaar verbonden via een gang en een zij-trap die niet toegankelijk zijn voor het publiek. De artiestenzone bestaat uit drie ruimtes:

  • een kleedkamer, voorzien van een verlichte spiegel
  • een rustruimte, voorzien van een frigo
  • een afgesloten badkamer voorzien van douche en toilet

Licht & Geluid

Er is een vaste licht- en geluidsinstallatie die op aanvraag gebruikt kan worden. Voor de bediening moet de huurder zelf instaan voor een technieker.

Keuken

De keuken is uitgerust met professionele frigo’s die bij verhuur gebruikt kunnen worden. Verder zijn er twee spoelbakken en een tapinstallatie aanwezig. Via het schuifraam kunnen dranken geschonken worden naar de overdekte speelruimte.

Foyer

De foyer is gezellig ingericht met tafels en stoelen die door de huurder gebruikt kunnen worden. Er is een ophangsysteem voorzien voor foto’s en kunstwerken voor eventuele tentoonstellingen of die gebruikt kunnen worden om de foyer extra in te kleden.

Er is een vaste geluidsinstallatie, met micro, aanwezig die op aanvraag gebruikt kan worden.

Grondplan

Klik hier om de grondplannen te downloaden »