Klik hier en ontdek het programma voor seizoen 2023-2024 »
't Ankerpunt Jeugd & Cultuurcentrum ‘t Ankerpunt - Pruytenshof 53, 9260 Serskamp (Wichelen)

Nieuws Programma 2021-2022 in ’t Ankerpunt

Geplaatst op 6 september 2021

Programma 2021-2022 in ’t Ankerpunt

Geplaatst op 6 september 2021

Stilaan komt het culturele leven opnieuw op gang en kijken we er, net als jullie, ontzettend naar uit om opnieuw te beleven, te genieten en te ontmoeten. Drie kernbegrippen die we uitdragen in de werking van ’t Ankerpunt. Daarom openen we vanaf september opnieuw de deuren van onze Cultuurzaal*.

Wij brengen je zoals gebruikelijk een mix van muziek, theater en comedy in een vertrouwde setting en tegen democratische prijzen. Op de planken ontvangen we kwaliteitsvolle artiesten die je beroeren met een lach, een traan, een opzwepende melodie en vooral met veel enthousiasme.

Ontdek hier het programma voor seizoen 2021-2022 in ’t Ankerpunt »

Uiteraard is corona nog steeds een bepaalde factor en zorgen wij ervoor dat alles veilig en comfortabel verloopt. In de eerste plaats programmeren we in de zaal, maar mochten de maatregelen wijzigen, houden we de overdekte speelzone in het achterhoofd.

Vorig seizoen heeft namelijk aangetoond dat ook hier heel wat mogelijkheden liggen. Tickethouders zullen, indien nodig, op de hoogte gebracht worden, zodat er een extra trui of jas kan voorzien worden.

Wordt een voorstelling, omwille van corona, geannuleerd dan zal een terugbetaling voorzien worden.

Wil je vooraf of na de voorstelling iets drinken, dan kan je terecht in de foyer waar onze vrijwilligers klaar staan om je te bedienen.

Bestel en betaal je liever een rondje online? Dan kan dat, want sinds kort gebruiken we de ‘Wat Drink Je?-app’. Hiervoor kan je ter plaatse de QR-code scannen met je telefoon.

* Onder voorbehoud van de federale coronamaatregelen