Klik hier en ontdek het programma voor seizoen 2023-2024 »
't Ankerpunt Jeugd & Cultuurcentrum ‘t Ankerpunt - Pruytenshof 53, 9260 Serskamp (Wichelen)

Nieuws STREAM92

Geplaatst op 9 januari 2021

STREAM92

Geplaatst op 9 januari 2021

In deze tijden van culturele lockdown willen de verenigde cultuurhuizen van regio Dijk92 hun publiek blijven verwennen met fijne voorstellingen.

Onder roepnaam STREAM92 stelden de cultuurhuizen een gratis programma samen om de maand januari in schoonheid door te komen.

Het publiek mag dan wel de schouwburg nog niet binnen, de artiesten worden via de digitale weg naar het publiek gebracht. Via de websites en sociale media-kanalen van de verschillende cultuurhuizen en de facebookpagina van Dijk92 rollen de concerten gratis de huiskamer binnen.

Zondag 10 januari
We gaan van start met het Frascati Symphonic. Het wordt een stijlvol nieuwjaarsconcert vol weelderige klanken, van de barok tot nu en uiteraard met de Radetzkymars als toetje.

Herbekijk HIER de gratis stream

Donderdag 14 januari
Om 20u is het de beurt aan het Alexandre Cavaliere Trio. Zij brengen Manouche van Django Reinhardt in een nieuw kleedje.

Zondag 17 januari
Om 11u zenden we Bl!ndman uit. Met werk van baanbrekende componisten maken zij een muzikale tijds- en wereldreis waarin ze een grote variatie aan stijlen en slagwerkinstrumenten tegenkomen. Ideaal voor een aperitiefconcert.

Zondag 24 januari
We serveren opnieuw jazz bij het aperitief om 11u. Het Lars Van de Voorde Trio gaat zonder veel vaste afspraken en regels, maar met veel wisselwerking op zoek naar een intuïtieve vorm van muziek.

Zondag 31 januari
De hoogdag met om 11u een aperitiefconcert van Roeland Hendrikx en Lin Chin Cheng. Zij brengen een veelzijdig en gevarieerd concert met origineel werk voor klarinet en marimba. Om 15u sluiten we januari af met een dessertconcert van Compagnie Barbarie.

Dijk92

STREAM92 is een initiatief van Dijk92 en de cultuurhuizen van Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Laarne, Lebbeke, Wetteren, Wichelen en Zele.

Met dit online event willen we bij het begin van dit nieuwe jaar ons publiek blijven vergasten op mooie voorstellingen vanuit de schouwburgen.

  • CC Nova – Wetteren
  • CC Belgica – Dendermonde
  • GC De Pit – Buggenhout
  • GC De Wiek – Zele
  • CC De Stroming – Berlare
  • GC De (2) Dorpen – Laarne
  • CC De Biekorf – Lebbeke
  • JCC ’t Ankerpunt – Wichelen
  • CC Jan Tervaert – Hamme