Klik hier en ontdek het programma voor seizoen 2024-2025 »
't Ankerpunt Jeugd & Cultuurcentrum ‘t Ankerpunt - Pruytenshof 53, 9260 Serskamp (Wichelen)

't Ankerpunt Wat is het?

Jeugd- & Cultuurcentrum ’t Ankerpunt

Jeugd en cultuurcentrum ’t Ankerpunt is de thuisbasis van het cultureel leven in Serskamp en een ontmoetingsplaats voor jong en oud. De laatste steen werd gelegd in 2012, maar er sindsdien al heel wat geïnvesteerd om van ’t Ankerpunt, als gebouw en als terrein, een belevings- en recreatiezone te maken die voor iedereen toegankelijk is.

De buiteninfrastructuur is publiek toegankelijk en met zijn speeltuigen en BMX-terrein gericht op gezinnen met jonge kinderen en de actieve jeugd.

Elke zaterdag animeert de leiding van chiro Hadewijch zijn leden op het terrein en tijdens de zomermaanden kan je er de enthousiaste monitoren van speelplein Kwispel terugvinden.

De binneninfrastructuur biedt een podium aan lokaal, regionaal en nationaal talent. Op het programma stond reeds: Stijn Meuris, Yevgueni, Raf Walschaerts, Jan Leyers, Guy Swinnen en nog zoveel meer. We richten ons met de programmatie op kwaliteit en bieden de voorstellingen aan, aan democratische prijzen. Warmte en gezelligheid staan centraal.

Adres

Pruytenshof 53, 9260 Serskamp
(via rondpunt Biesakker Serskamp)